Cum masuram plasele de tantari

Plase Tantari Ieftine si Rezistente! Cere OFERTA noastra!

Va oferim posibilitatea de a face masuratori plase tantari exacte pentru a avea plasele de tantari montate in maximum 48ore de la confirmarea comenzii.

Pentru un exemplu cat mai clar, puteti observa imaginea existenta in aceasta pagina, care ofera un exemplu de masuratoare pentru fereastra pe care se va monta o plasa de tantari cu sistem de inchidere cu balamale.

Pasi

  1. Deschideti fereastra sau usa (depinde pentru ce anume doriti plasa de tantari)
  2. Acum veti vedea pe lumina din exterior un cauciuc (cheder) de culoare alb, maro, gri, sau orice alta culoare (anumite ferestre au cauciuc de alte culori decat cele mentionate)
  3. Puneti o ruleta intre cauciucuri, exact ca in exemplul din imaginea alaturata
  4. Uitati-va atent pe ruleta si scrieti pe o hartie exact dimensiunile masurate de ruleta, din colt in coltintre cauciuri (cheder)
  5. Nu adaugati si nu scadeti nimic, fiindca acestea sunt dimensiunile finale ale plasei de insecte, ulterior aplicandu-se coltarele pe profilul din aluminiu
  6. Specificati dimensiunile telefonic sau prin e-mail agentului care va prelua comanda sau ofertarea dumneavoastra

Totul este foarte simplu, deoarece nu trebuie sa va complicati prin adaugarea altor cifre, intrucat dimensiunile masurate intre chedere sunt chiar cele finale. In situatia in care locuiti inr-un bloc reabilitat de catre Primaria Capitalei, modificarile ulterioare se vor aplica doar in cazul in care termopanul este foarte adanc ingropat in izolatia cu polistiren din exteriorul termopanului.

In cazul in care nu sunteti convinsi de corectitudinea masuratorilor dumneavoastra, asteaptam oricand telefonul dvs, pentru consiliere si ajutor in privinta oricarui aspect legat de plase impotriva insectelor.