Despre noi

Plase anti tantari si Plase anti insecte

Ce va oferim?

Plase antitantari si antiinsecte pentru Bucuresti si zonele limitrofe!

Va oferim o gama foarte larga de plase pentru tantari si pentru insecte! Oferim servicii de inalta calitate si specializate!

Foarte important este ca plasele pe care plasetantariinsecte.ro le ofera sunt chiar plase clasice tantari, ce pot fi folosite atat ca plase insecte ferestre, dar si ca plase tantari usi si au ca scop principal linistea si protectia clientilor nostri, impotriva oricarui tip de insecte daunatoare!

Care sunt variantele?

Magazinul dumneavoastra de plase insecte Bucuresti, ofera o gama foarte variata de modele, atat din punctul de vedere al materialelor folosite, al culorii ramei, dar si al tipurilor de inchidere.

Astfel, oferim plase tantari insecte cu balamale (acestea din urma fiind atasate pe cadrul de plasa, ceea ce facilitează montarea pe orice structura sau imbinare de lemn), plase tantari fixe (pot fi montate, de asemenea, pe orice tip de fereastra sau usa). Totodata, materialul folosit pentru plase este foarte fin, rezistent si modern, reusind sa protejeze locuinta dumneavoastra nu numai impotriva insectelor, dar si a luminii soarelui, lucru neintalnit, de obicei, la alte plase tantari insecte!

Pe langa cele descrise mai sus, oferim plase tantari culori diverse. In primul rand, punem la dispozitie plase culoare alba si plase culoare maro, o culoare mai speciala – gri antracit, pentru clientii care doresc un design deosebit, din materiale clasice, cum ar fi: wenge, stejar auriu, nuc si mahon, insa asta nu este tot! Plasetantariinsecte.ro pune la dispozitia dumneavoastra alegerea oricarei culori dorite de dumneavoastra pentru ramele plaselor de tantari! Folositi calculator pret online plase pentru a vedea toate variantele!

In cazul in care va temeti ca plasele de tantari nu sunt rezistente la furtuni, va putem spune ca produsele comercializate de firma noastra din Bucuresti sunt fixate in cate 2 puncte, atat in partea de sus cat si in partea de jos, iar aceste inchideri ofera plasei de insecte cu balamale o rigidizare crescuta!De asemenea, exista si plase cu rama din aluminiu care se adapteaza foarte usor in cadrul furnizat. Aceste rame asigura rezistenta plasei de tantari si prelungesc durata de viata a produsului. Avand în vedere ca exista o varietate de optiuni in materie de culori şi aspect, clientii pot alege cea mai buna varianta care sa se potriveasca decorului, zonei deschise si stilului. Cu ajutorul acestor plase de tantari, locuintele dumnevoastra sunt protejate de insecte suparatoare!

Care sunt avantajele?

Practic, fiecare detaliu al plaselor impotriva insectelor pe care magazinul nostru din Bucuresti le ofera, este studiat cu atentia pentru ca dumneavoastra sa fiti cei mai incantati de produsele pe care noi le oferim!

Dintre acestea, ne referim la:

 1. cadru plase tantari, care este vopsit in camp electrostatic pentru a preveni decolorarea în timp
 2. plase tantari insecte cu balamale care permit curentilor de aer sa circule liber dinspre exterior catre interior si viceversa
 3. dimensiunea plaselor impotriva insectelor este personalizata, conform nevoilor fiecarui client in parte
 4. plase tantari insecte care se monteaza foarte usor pe orice tip de tamplarie
 5. calculator pret online plase insecte special pentru dumneavoastra, pentru a economisi timp!
 6. cel mai bun raport calitate/pret de pe piata! (plase de calitate foarte ridicata, pret foarte redus)
 7. rezistenta mare a plaselor la exploatare, lucru care duce la o foarte mare durata de viata
 8. plase tantari insecte sunt fiabile si au un sistem de operare simplu, cu ajutorul balamalelor si al clipsurilor
 9. montare rapida plase tantari
 10. intretinere usoara, se pot spala in cada, cu dusul, cu un burete/carpa umeda sau, pur si simplu, aspira cu aspiratorul
 11. plase insecte demontare usoara – pentru cand scad temperaturile, spre exemplu si nu necesita mult spatiu pentru depozitare
 12. eficientizare spatiu interior, pentru ca deschiderea plasei se face spre exterior
 13. alegerea oricarei culori pentru rama plasei, inclusiv 4 materiale lemnoase populare (wenge, stejar auriu, nuc si mahon) si gri antracit, o culoare mai speciala!