Home »

Plase Tantari Fixe

 

Plase Tantari Fixe

 

Plase tantari fixe speciale cu cleme sunt singurele tipuri de plase insecte care sunt concepute pentru a fi montate acolo unde exista rulouri exterioare aplicate, suprapuse sau glaful exterior nu permite montarea altor tipuri de plase antiinsecte. Despre acest tip de plasa speciala cu cleme putem spune ca au un profil special conceput pentru ferestrele din pvc pentru a oferii o etansare perfecta a ferestrei. Sunt usor de folosit nefiind necesare cunostinte de specialitate. Despre aceste plase insecte fixe cu cleme putem spune ca au un profil din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, deci nu se exfoliaza. Accesoriile sunt dintr-un pvc dur iar izolarea plasei se fereastra se face perfect.

 

Plase insecte Fixe cu Cleme - Informatii suplimentare

Despre aceste tipuri de plase insecte fixe cu cleme va putem spune ca pot fi comandate doar pana la dimensiuni maxime de 1200 mm latime si 1800 mm inaltime iar ca si dimensiuni ale profilului putem spune ca acesta are un profil din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic de 9 mm x 25 mm. Va mai putem spune despre aceste plase antiinsecte fixe cu cleme ca pot fi montate doar la acele tipuri de ferestre care sunt intr-un singur canat ( o singura deschidere a ferestrei ), nu si acolo unde exista 2 ferestre mobile. Nu se pot monta si la aceste ferestre duble deoarece tocul ferestrei nu este la fata cu fereastra secundara si acest lucru va impiedica o cat mai buna etansare a plasei de insecte fixa cu cleme, buza plasei de la exterior care ar trebui sa vina aplicata pe tocul ferestrei termopan nu va putea etansa optim.

Pentru inchiderea si fixarea acestei plase de tantari cu cleme putem spune ca montarea ei se va face foarte usor avand minim 4 cleme de prindere pe cheder-ul ferestrei termopan si 2 manere maleabile dintr-un cauciuc special conceput pentru o cat mai mare durata de viata dar si pentru fixarea plasei la geam. Va mai putem spune despre acest sistem de plasa ca protejeaza perfect impotriva daunatoarelor precum insecte, tantari, muste sau alte daunatoare.

 

Culori si durata de viata pentru plasele anti tantari fixe

Durata de viata al acestor plase de insecte fixe, speciale cu cleme variaza intre 5 si 10 ani in functie de cum este intretinuta. Este de preferat ca in sezonul rece cand nu mai exista insecte sau alte daunatoare ca aceste plase sa fie indepartate de la fereastra si depozitate intr-un spatiu de depozitare. Plasa acestor plase de tantari cu cleme este din fibra de carbon si sticla, este ignifuga deci nu arde dar si foarte rezistenta. Curatarea plasei se face foarte usor prin indepartarea ei de la fereastra si pusa in dus sau cada pentru a fi curatata cu ajutorul apei si al unui burete sau lavete umede, nefiind nevoie de solutii speciale pentru curatare, deci este nevoie doar de apa, burete sau laveta si doar daca este cazul de un sapun lichid pentru curatarea plasei de insecte.

Deoarece pe langa culorile standard alb sau maro inchis ale ferestrelor au mai aparut si culori precum gri antracit, wenge, stejar auriu, mahon si asa mai departe putem spune despre aceste tipuri de plase ca pot fi comandate si in culorile ral preferentiale mentionate mai sus. Acest tip de plasa pentru tantari fixe cu cleme nu poate fi montat si la ferestrele din aluminiu.