Home

Plase tantari ieftine

 

Plase tantari ieftine

Plase tantari ieftine si de calitate superioara

Plase tantari la pret de producator si livrate oriunde in Bucuresti sau Ilfov. In serviciile noastre sunt incluse livrari de tipul: plase tantari Ilfov, plase tantari Otopeni, plase tantari Baneasa, plase tantari Berceni si multe alte locatii. Pentru a fi siguri ca locatia dumneavoastra sa incadreaza in raza noastra de actiune, va invitam sa ne contactati pe email sau telefon. 

In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, puteti opta pentru oricare dintre tipurile de plase tantari si plase insecte prezentate mai jos. Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii practice si sfaturi utile. Speram sa va ajutam sa faceti cea mai buna alegere pentru confortul dumneavoastra. 

 

Plase Tantari Fixe

Plase tantari semi-fixe cu cleme, slim sau plase insecte fixe speciale cu cleme cum mai sunt denumite este acel tip de plase tantari fixe care sunt folosite doar la ferestrele simple cu latimi maxime de 1200 mm si o inaltime de 1600 mm. Aceste plase de insecte fixe sunt folosite cel mai des acolo unde exista rulouri exterioare aplicate sau suprapuse sau fereastra termopan este foarte ingropata in structura exterioara.

 

 
Detalii

Plase Tantari cu Balamale

Plase tantari cu balamale sunt acele tipuri de plase insecte cu balamale mobile care sunt folosite cel mai des de catre clienti in vederea protectiei impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Aceste plase batante sunt usor de folosit si intretinut nefiind nevoie pentru intretinerea lor de cunostinte de specialitate sau solutii de igienizare fiind nevoie pentru curatare doar de o laveta umeda sau un burete pentru curatarea ei.

Detalii

Plase Tantari Rulou

Plase tantari rulou sunt acel tip de plasa insecte care poate fi montata atat la ferestre simple, duble dar si usi pentru protectie impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare. Despre aceste plase tantari rulou va putem spune ca nu pot fi demontate pentru curatare, plasa fiind protejata in caseta ruloului. Aceste plase pot fi montate la ferestre duble cu latimi maxime de pana in 1900 mm si inaltimi de pana la 2000 mm. Au un design placut, sunt usor de utilizat si nu necesita cunostinte speciale pentru utilizare.

 
Detalii

Plase Tantari Plisse

Plase tantari plisse sunt acele tipuri de plase insecte care au o plasa in forma de evantai si sunt foarte usor de utilizat mai ales in locurile care nu ne permit deschiderea unei alte plase sau dorim ca spatiul respectiv sa nu fie ocupat. Va mai putem spune despre aceasta plasa de insecte de tip plisse ca pot fi comandate pe dimensiuni impresionante cu dimensiuni de pana in 6000 mm latime in 3 canate si 3000 mm pe inaltime.

 

 
Detalii

Plase Tantari Glisante

Plase Tantari Glisante sunt acel tip de plasa culisanta care se monteaza de obicei la usile glisante din pvc sau aluminiu pentru protectie impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare. Aceste plase de insecte ofera un design placut, sunt usor de utilizat si pot fi scoase cu usurinta dupa ghidajul de glisare pentru curatare. Ca si dimensiuni va putem spune despre aceste plase culisante ca pot fi comandate atat pe culori standard alb sau maro cat si oricare alta culoare ral preferentiala cum ar fi gri antracit, mahon, wenge, stejar auriu sau alte culori.

 
Detalii

Plase Tantari Americane

Plase Tantari Americane sunt acel tip de plasa care au balamale cu autorevenire si este un model folosit in America incepand cu anii 90'. Despre aceste plase de insecte cu balamale care au autorevenire va putem spune ca sunt utilizate atat la usi de terasa cu latimi maxime de pana in 1100 mm si inaltimi de pana in 2300 mm. Profilul acestei plase de insecte este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si poate fi comandat atat pe culoare standard alb sau maro cat si orice alta culoare ral preferentiala.

 

 
Detalii