Home »

Plase Tantari Rulou

 

Plase Tantari Rulou

 

Plase Tantari Tip Rulou

Un tip de plasa apreciata de multe persoane este plasa impotriva tantarilor de tip Rulou. Confectionam plase de tantari de tip rulou de doua tipuri : verticale si orinzotale. Plasele de tipul Rulou sunt alese de client in special pentru usurinta cu care acestea sunt inchise si deschise. In sezonul rece, plasele de tip rulou nu trebuiesc stranse si depozitate pentru ca la inceput de sezon cald sa fie necesar sa le reinstalati. Plasele de tip rulou sunt usor de inlaturat de la fereastra prin dispozitivul de actionare cu snur.

 

Plase Tantari Rulou – mod de functionare

Manevrarea snurului se face cu usurinta de orice membru al familiei copil, adult sau batran. Recomandam instalarea acestui model de plasa in locuintele persoanelor care doresc sa manevreze cu usurinta plasele ( precum persoanele in varsta sau cu probleme de sanitate). Actionati snurul si in felul acesta plase se strange in rulou. La inceputul sezonului cald, cand apar insectele si tantarii, actionati snurul si veti deschide plasa rulou pentru protectia dumneavoastra. De fiecare data cand veti actiona asupra snurului plasei de tantari rulou veti observa ca deschidea ( sau inchiderea) se face usor. Usurinta cu care plasele de tip rulou se deschid sau de inchid tine de arcurile instalate de producator.

 

Plase Tantari Rulou - informatii suplimentare

Plase tantari rulou sunt acele tipuri de plase insecte care sunt montate cel mai adesea la ferestrele duble ce depasesc 1000 mm latime nefiind posibil montarea unei plase batante sau al unei fixe. Despre aceste plase rulou va putem spune ca pot fi aplicate pe ferestrele din pvc oferind un design placut si poate fi utilizat in totalitate glaful din exterior fara a lua din spatiu.

Pe langa design-ul placut aceste plase pot fi comandate pe dimensiuni de pana in 2000 mm latime respectiv 2400 mm inaltime si poate fi comandat suplimentar si perie antivant care ofera o siguranta sporita a plasei la intemperii sau vant puternic, acesta perie oferind plasei rulou rezistenta. Pe langa peria antivant care poate fi comandata optional se mai poate adauga si amortizor care ofera plasei de insecte o durata mult mai mare de viata, aceasta cand va fi deschisa acest amortizor ii va oferii o deschidere a plasei usoara aceasta glisand usor in caseta proprie.

 

Profil si accesorii - plase insecte

Ca si profil si accesorii putem spune ca acest model de plasa are ghidajul, prinderea de jos de tip gheara si caseta din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Plasa de insecte este o plasa din fibra de carbon si sticla, ignifuga, deci nu arde. Plasa este special conceputa la o presa de inalta calitate ea fiind vulcanizata pe lamela de inchidere oferind plasei o lunga durata de viata.

Din analiza noastra de-a lungul anilor a rezultat faptul ca aceste plase rulou nu sunt foarte indicate pentru usi cu latimi mari deoarece stim cum totii ca nu intotdeauna ne vom purta cu atentie cu aceste plase iar ele cedand dupa o anumita perioada de timp, de aceea pentru usile cu latimi mai mari de 900 mm pe latime recomandam cu incredere plasele de insecte de tip plisse sau plase insecte glisante sau culisante.

 

Tip de ferestre compatibile cu plasele de tip rulou

Aceste tipuri de plase tantari rulou pot fi comandate atat pentru ferestre din pvc cat si ferestre din aluminiu cu latimi si inaltimi variate. Pentru ferestrele simple, care nu au si geam fix, este bine pentru un design cat mai placut ca din lumina ferestrei pana in glaful exterior sa fie o latime minima de 3.5 cm, iar in partea de sus a glafului o distanta de cel putin 4.5 cm pentru a acoperii minim caseta plasei rulou.

Ca informatii suplimentare despre acest model de plase va mai putem spune ca au un ghidaj cu o latime de 3.5 cm si o grosime de 2 cm, prinderea din partea de jos care ofera inchidere perfecta a plasei are o grosime de 2 cm iar caseta unde se va rula plasa de tantari rulou are o latime de 4.5 cm.

 

Plase Tantari Rulou – Culori

Alegeti pentru profilul plaselor comandate de la firma noastra dintr-o gama variata de culori precum: alb, maro, negru sau imitatie de lemn. In cazul in care doriti o culoare care nu este standard, firma noastra fabrica la cererea clientului profil pentru plase de orice culoare din gama RAL: precum wenge, stejar auriu, mahon, gri antracit sau alte culori RAL. 

 

Plase Tantari Rulou – Dimensiuni

Intrebarile privind dimensiunile plaselor sunt frecvent adresate de clientii nostri. Tot ce va putem spune este ca, indiferent de dimensiunile ferestrelor dumneavoastra, noi gasim solutii pentru a va oferi plase impotriva insectelor. In cazul plaselor de tip Rulou dimensiunile maxime pe care le putem oferi clientilor sunt de 2.000 mm latime x 2800 mm inaltime.

Plasa de tip rulou este confectionata din material de tip fibra de carbon de culoarea gri deschis. Echipa noastra va livreaza doar produse rezistente si se asigura ca nu vor fi probleme cu plasele comandate la noi pe timp de vant sau ploaie.