Home »

Plase Tantari Rulou

 

Plase Tantari Rulou

Plase tantari rulou sunt acele tipuri de plase insecte care sunt montate cel mai adesea la ferestrele duble ce depasesc 1000 mm latime nefiind posibil montarea unei plase batante sau al unei fixe. Despre aceste plase rulou va putem spune ca pot fi aplicate pe ferestrele din pvc oferind un design placut si poate fi utilizat in totalitate glaful din exterior fara a lua din spatiu.

Pe langa design-ul placut aceste plase pot fi comandate pe dimensiuni de pana in 2000 mm latime respectiv 2400 mm inaltime si poate fi comandat suplimentar si perie antivant care ofera o siguranta sporita a plasei la intemperii sau vant puternic, acesta perie oferind plasei rulou rezistenta. Pe langa peria antivant care poate fi comandata optional se mai poate adauga si amortizor care ofera plasei de insecte o durata mult mai mare de viata, aceasta cand va fi deschisa acest amortizor ii va oferii o deschidere a plasei usoara aceasta glisand usor in caseta proprie.

Ca si profil si accesorii putem spune ca aceasta plasa are ghidajul, prinderea de jos de tip gheara si caseta din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si poate fi comandata atat pe culori standard alb sau maro cat si pe orice culoare ral preferentiala precum wenge, stejar auriu, mahon, gri antracit sau alte culori ral preferentiala. Plasa de insecte este o plasa din fibra de carbon si sticla, ignifuga, deci nu arde. Plasa este special conceputa la o presa de inalta calitate ea fiind vulcanizata pe lamela de inchidere oferind plasei o lunga durata de viata.

Din analiza noastra de-a lungul anilor a rezultat faptul ca aceste plase rulou nu sunt foarte indicate pentru usi cu latimi mari deoarece stim cum totii ca nu intotdeauna ne vom purta cu atentie cu aceste plase iar ele cedand dupa o anumita perioada de timp, de aceea pentru usile cu latimi mai mari de 900 mm pe latime recomandam cu incredere plasele de insecte de tip plisse sau plase insecte glisante sau culisante.

Aceste tipuri de plase tantari rulou pot fi comandate atat pentru ferestre din pvc cat si ferestre din aluminiu cu latimi si inaltimi variate. Pentru ferestrele simple care nu au si geam fix este bine pentru un design cat mai placut ca din lumina ferestrei pana in glaful exterior sa fie o latime minima de 3.5 cm iar in partea de sus a glafului o distanta de cel putin 4.5 cm pentru a acoperii minim caseta plasei rulou.

Despre alte informatii privind aceste plase de insecte tip rulou va mai putem spune ca au un ghidaj cu o latime de 3.5 cm si o grosime de 2 cm, prinderea din partea de jos care ofera inchidere perfecta a plasei are o grosime de 2 cm iar caseta unde se va rula plasa de tantari rulou are o latime de 4.5 cm.